CLASS SCHEDULE

Monday
Time Class Duration Instructor
06:00 AM Pump 60mins Anette
09:00 AM Boot Camp 60mins Ellie
10:00 AM Kickboxing & Core 60mins Anette
11:00 AM ChoreoBarreFitness 60mins Anna
12:00 PM Yoga: Beginner 60mins Anna
07:45 PM Power Dance 60mins Nicki
Tuesday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Butts n Gutts 60mins Sheri
10:00 AM Yoga: Power 60mins Sheri
11:00 AM U-Jam 60mins Chemda
12:00 PM Zumba Toning 60mins Carolynne
01:00 PM Shapes Express Circuit 60mins Carolynne
05:00 PM PiYo Live 60mins Kelly
07:00 PM U-Jam 60mins Chemda
Wednesday
Time Class Duration Instructor
06:00 AM Trifecta 60mins Sheri
09:00 AM PiYo Live 60mins Sheri
10:00 AM Power Dance 60mins Nicki
11:00 AM Body Balance 60mins Sheri
12:00 PM Yoga: Yin 60mins Sheri
05:00 PM Yoga: Vinyasa 60mins Casey
06:00 PM ChoreoBarreFitness 60mins Olga
07:00 PM Trifecta 60mins Chemda
Thursday
Time Class Duration Instructor
06:00 AM Boot Camp 60mins Sheri
09:00 AM ChoreoBarreFitness 60mins Olga
10:00 AM Boot Camp 60mins Ellie
11:00 AM Strong 30 / Power Dance 60mins Nicki
12:00 PM Aging Fit 60mins Carolynne
01:00 PM Shapes Express Circuit 60mins Carolynne
05:30 PM PiYo Live 60mins Kelly
06:30 PM Ripped 60mins Priscila
07:30 PM Zumba 60mins Priscila
Friday
Time Class Duration Instructor
06:00 AM Pump 60mins Anette
09:30 AM Pilates 60mins Anna
10:30 AM ChoreoBarreFitness 60mins Anna
11:30 AM U-Jam 60mins Chemda
05:00 PM Fun Friday 90mins FUN FRIDAY STAFF
Saturday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Mind Gym 60mins Deb / Casey
10:00 AM U-Jam 60mins Teresa
11:00 AM Strong by Zumba 60mins Chemda
Sunday
Time Class Duration Instructor
09:00 AM Kickboxing 60mins Priscila
10:00 AM Yoga: Gentle 60mins Casey